Cukier kokosowy 1000 g
towar niedostępny
Opis
Cukier kokosowy jest całkowicie naturalnym cukrem, który jest wytwarzany przez gotowanie małych pąków kwiatowych palmy kokosowej. Ma lekki, podobny do karmelu smak, a zatem jest wyśmienita alternatywą dla zwykłego cukru.
Sposób użycia:
Stosować w takim sam sposób jak zwykły cukier.
Można dodać do koktajli, napojów zimnych lub gorących, deserów.
Przechowywanie:
Przechowywać w miejscu suchym w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Wartość odżywcza produktu W 100 g W porcji 10 g %RWS* w 10 g
Wartość energetyczna 1598 kJ/ 382 kcal 160 kJ/38 kcal 1,90%
*RWS- Referencyjne Wartości Spożycia przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).
Informacja o alergenach –W zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, produkty zawierające
gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia
w produkcie tych surowców.
Paulina
Świetny zdrowy produkt
Katarzyna
Świetny cukier, zdrowy i smaczny jako dodatek do deserów czy napojów.